I dagens kunskapsbrev vill vi belysa ett viktigt ämne som berör många samhällen runt om i världen, barn som bevittnar våld. Hur påverkar detta barnen? Idag är det olagligt att låta barn bevittna våld, trots detta är det fortfarande alldeles för många barn som inte har ett tryggt hem att komma hem till efter skolan. Ett hem där mamma, pappa, syster, bror eller annan närstående blir utsatt för våld.

Prenumerera på vårat kunskapsbrev!

Prenumerera på vårat kunskapsbrev som handlar om allt ifrån hot och våld på arbetet till ledarskap och organisationsutveckling. Genom att prenumerera på kunskapsbrevet kommer du få nya kunskaper varje vecka! Du kommer lära dig om hot och våld på arbetsplatsen, Coping-strategier, personlig utveckling m.m. Det kommer finnas nya teman varje månad men kunskapen kommer till dig varje vecka!