Jag vill ta tillfället i akt att diskutera ett viktigt ämne som påverkar våra ungdomar – riskbeteende inom ämnet beroende och missbruk. Det är ingen hemlighet att många ungdomar idag konfronteras med möjligheten att experimentera med substanser och riskfyllda beteenden, och det är av yttersta vikt att vi som samhälle är medvetna om dessa utmaningar och aktivt arbetar för att förebygga dem.

Prenumerera på vårat kunskapsbrev!

Prenumerera på vårat kunskapsbrev som handlar om allt ifrån hot och våld på arbetet till ledarskap och organisationsutveckling. Genom att prenumerera på kunskapsbrevet kommer du få nya kunskaper varje vecka! Du kommer lära dig om hot och våld på arbetsplatsen, Coping-strategier, personlig utveckling m.m. Det kommer finnas nya teman varje månad men kunskapen kommer till dig varje vecka!