I livets komplexa väv av relationer och förändringar kan vägen leda oss till platser vi aldrig förväntade oss. En sådan väg kan vara den som innebär separation och skilsmässa, en utmanande resa som testar både känslomässig motståndskraft och praktiskt samarbete. När familjer står inför detta skede av förändring är det avgörande att hantera det på ett sätt som inte bara tar hänsyn till de inblandades vuxnas behov och önskemål, utan också skyddar de mest sårbara i denna process, det vill säga barnen.

Prenumerera på vårat kunskapsbrev!

Prenumerera på vårat kunskapsbrev som handlar om allt ifrån hot och våld på arbetet till ledarskap och organisationsutveckling. Genom att prenumerera på kunskapsbrevet kommer du få nya kunskaper varje vecka! Du kommer lära dig om hot och våld på arbetsplatsen, Coping-strategier, personlig utveckling m.m. Det kommer finnas nya teman varje månad men kunskapen kommer till dig varje vecka!